OVERSIKT

Dette nettstedet drives av Elxyo. Gjennom hele nettstedet refererer vilkårene «vi», «oss» og «vår» til Elxyo. Elxyo tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet, til deg som bruker, betinget av din aksept av alle vilkår, betingelser, retningslinjer og kunngjøringer som er angitt her.

Ved å besøke vårt nettsted og/eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår «tjeneste» og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser («brukervilkår», «vilkår»), inkludert de tilleggsbetingelser og retningslinjer som er referert her og/eller tilgjengelig via hyperlink. Disse brukervilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, uten begrensning, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse brukervilkårene nøye før du får tilgang til eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen del av nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse brukervilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, har du ikke rett til å få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse brukervilkårene anses å være et tilbud, er aksepten uttrykkelig begrenset til disse brukervilkårene.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, skal også være underlagt brukervilkårene. Du kan gjennomgå den mest oppdaterte versjonen av brukervilkårene når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse brukervilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på vårt nettsted. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden jevnlig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at endringer er lagt ut, utgjør aksept av slike endringer.

Vår butikk er drevet av Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg.

DEL 1 – VILKÅR FOR NETTBUTIKK

Ved å godta disse brukervilkårene, bekrefter du at du er minst myndighetsalderen i din stat eller provins der du bor, eller at du er myndighetsalderen i din stat eller provins der du bor, og at du har gitt oss samtykke til å la noen mindreårige avhengige av deg bruke dette nettstedet. Du kan ikke bruke våre produkter til noen ulovlige eller uautoriserte formål, heller ikke kan du, ved bruk av tjenesten, bryte noen lover i ditt jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, opphavsrettslover). Du må ikke overføre noen skadelige datavirus eller koder av ødeleggende art. Brudd på eller overtredelse av noen av vilkårene vil resultere i umiddelbar avslutning av dine tjenester.

DEL 2 – GENERELLE VILKÅR

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til hvem som helst, av hvilken som helst grunn, når som helst. Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å tilpasse seg tekniske krav for tilknyttede nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon blir alltid kryptert under overføring over nettverk. Du godtar å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruken av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet gjennom hvilken tjenesten leveres, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss. Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for bekvemmelighet og begrenser ikke eller påvirker disse brukervilkårene på noen måte.

DEL 3 – NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG OPPDATERT INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som er tilgjengelig på dette nettstedet, ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materiell på dette nettstedet leveres kun for generell informasjon, og bør ikke brukes eller tas som eneste basis for beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer aktuelle kilder til informasjon. Ethvert bruk av materiale på dette nettstedet er på egen risiko. Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historiske opplysninger er nødvendigvis ikke nåværende og leveres kun til referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen plikt til å oppdatere informasjonen på vårt nettsted. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på vårt nettsted.

DEL 4 – ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER

Prisene på våre produkter kan endres uten varsel. Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avslutte tjenesten (eller deler av innholdet) uten varsel. Vi skal ikke være ansvarlige overfor deg eller tredjepart for noen endring, prisendring, suspensjon eller opphør av tjenesten.

DEL 5 – PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Noen produkter eller tjenester kan være tilgjengelige eksklusivt online gjennom nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er underlagt vår returpolitikk. Vi har gjort vårt beste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder av våre produkter som vises i butikken. Vi kan imidlertid ikke garantere at dataskjermens visning av noen farge vil være nøyaktig. Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til en hvilken som helst person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten på case-by-case basis. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengdene av hvilke som helst produkter eller tjenester som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller priser på produkter er underlagt endring når som helst uten varsel, etter vårt eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud om noen produkter eller tjenester som tilbys på dette nettstedet, er ugyldig der forbudt ved lov. Vi garanterer ikke kvaliteten på noen produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som du kjøper eller mottar fra oss, eller at noen feil i tjenesten vil bli rettet.

DEL 6 – NØYAKTIGHET I FAKTURERING OG KONTOKORTINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte hvilken som helst bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere kjøp per person, per husholdning eller per ordre. Disse begrensningene kan inkludere ordrer som er plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller ordrer som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfelle vi gjør endringer i eller kansellerer en ordre, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og/eller fakturaadressen/telefonnummeret som ble oppgitt ved tidspunktet for bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby ordrer som, etter vårt eget skjønn, virker å bli plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du godtar å gi nøyaktige og oppdaterte kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp gjort i vår butikk. Du godtar å raskt oppdatere din konto og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdato, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

For mer detaljer, vennligst les vår returpolicy.

DEL 7 – VALGVERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjeparts verktøy som vi verken overvåker eller har noen kontroll over, eller innspill til. Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy «som de er» og «som tilgjengelige» uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noen art og uten noen anbefaling. Vi skal ikke ha noen ansvar som helst som følge av eller i forbindelse med din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy. Ethvert bruk av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet, er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene som verktøyene tilbys av den relevante tredjepartsleverandøren. Vi kan også, i fremtiden, tilby nye tjenester og/eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester skal også være underlagt disse brukervilkårene.

DEL 8 – LENKER TIL TREDJEPARTER

Visst innhold, produkter og tjenester tilgjengelige via vår tjeneste, kan inkludere materiale fra tredjeparter. Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan dirigere deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar eller ansvar for materialer fra tredjeparter eller for noen andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter. Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader relatert til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst gjennomgå nøye tredjeparts retningslinjer og praksis, og sørg for at du forstår dem før du gjør en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparten.

DEL 9 – BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE INNLEVERINGER

Hvis vi ber om det, sender du visse spesifikke innleveringer (for eksempel konkurransedeltakelser), eller uten forespørsel fra oss sender du kreative ideer, forslag, planer, eller andre materialer, enten online, via e-post, via post eller på annen måte (samlet sett «kommentarer»), godtar du at vi til enhver tid, uten begrensninger, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på andre måter bruke i hvilken som helst medium alle kommentarer som du sender til oss. Vi er og vil ikke være forpliktet til (1) å opprettholde noen kommentarer i tillit; (2) betale kompensasjon for noen kommentarer; eller (3) svare på noen kommentarer. Vi kan, men har ingen forpliktelse til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi bestemmer etter eget skjønn er ulovlig, truende, ærekrenkende, ærekrenkende, pornografisk, obskønt eller på annen måte klanderverdig eller bryter med andres immaterielle rettigheter eller disse bruksvilkårene. Du godtar at kommentarene dine ikke vil krenke noen tredjeparts rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller andre personlige eller egenkapitalrettigheter. Du godtar videre at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, misbrukende eller obskønt materiale, eller inneholde noen datavirus eller annen skadelig programvare som kan påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller andre relaterte nettsteder. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til noen kommentarer. Du er selv ansvarlig for eventuelle kommentarer du legger inn og deres nøyaktighet. Vi tar ingen ansvar og assumerer ingen forpliktelser for eventuelle kommentarer som du eller en tredjepart legger ut.

DEL 10 – PERSONLIG INFORMASJON

Innlevering av personlig informasjon gjennom butikken reguleres av vår personvernpolicy. For å se vår personvernpolicy, klikk her.

DEL 11 – FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTelatelser

Av og til kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relatere seg til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktpriser, transitid og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjonen i tjenesten eller på hvilket som helst relatert nettsted er unøyaktig til enhver tid uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din). Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i tjenesten eller på noen relaterte nettsteder, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, bortsett fra når det kreves etter loven. Ingen spesifisert oppdatering eller oppdateringsdato som brukes i tjenesten eller på noen relaterte nettsteder, skal tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på noen relaterte nettsteder er endret eller oppdatert.

DEL 12 – FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som er fastsatt i bruksvilkårene, er du forbudt å bruke nettstedet eller innholdet til følgende formål: (a) for noen ulovlig formål; (b) for å oppfordre andre til å utføre eller delta i noen ulovlige handlinger; (c) for å bryte noen internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige regler, regler, lover eller lokale forskrifter; (d) for å krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) for å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, bagatellisere, true, sjikanere eller diskriminere basert på kjønn, seksuell orientering, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å sende falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type skadelig kode som vil eller kan brukes på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller noe relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore personlig informasjon om andre; (i) å spamme, fiske, pharmer, forstille, spindel, krype eller skrape; (j) for noen obskøn eller umoralsk hensikt; eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene i tjenesten eller noen relatert nettside, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller noen relatert nettside for brudd på noen av forbudene.

DEL 13 – FRASKRIVELSE AV GARANTIER; BEGRENSNING AV ANSVAR

Vi garanterer ikke, representerer eller gir garantier om at din bruk av vår tjeneste vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri. Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås fra bruk av tjenesten, vil være nøyaktige eller pålitelige. Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten forvarsel til deg. Du godtar uttrykkelig at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som tilbys gjennom tjenesten, leveres «som de er» og «som tilgjengelig» for din bruk, uten noen representasjoner, garantier eller vilkår av noen art, hverken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, salgbarhet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse. I intet tilfelle skal Elxyo, våre direktører, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, interns, leverandører, tjenesteytere eller lisensgivere være ansvarlige for noen skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldig, straffende, spesielle eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tapt fortjeneste, tap av inntekt, tap av besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten basert på kontrakt, tort (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller annet, som oppstår av din bruk av noen av tjenesten eller produkter som er kjøpt ved hjelp av tjenesten, eller for andre krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller ethvert produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i innholdet, eller eventuelle tap eller skader av noe slag som oppstår som et resultat av bruk av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er postet, overført eller på annen måte tilgjengelig via tjenesten, selv om de er blitt informert om muligheten for slike skader. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater begrensning eller eksklusjon av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, vil vår ansvar være begrenset til den maksimale graden som tillates av lov i disse statene eller jurisdiksjonene.

DEL 14 – KOMPENSASJON

Du samtykker i å holde Elxyo og våre tilknyttede selskaper, ledere, ansatte, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, subcontractors, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløse fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatgebyr, fremsatt av en tredjepart på grunn av eller som følge av din overtredelse av disse brukervilkårene eller dokumentene som de henviser til, eller din overtredelse av noen lov eller rettigheter til en tredjepart.

DEL 15 – UTSKILLING

I tilfelle at noen bestemmelse i disse brukervilkårene anses som ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal slike bestemmelser likevel kunne håndheves i den grad som tillatt av gjeldende lov, og den ugyldige delen skal anses som skilt fra disse brukervilkårene, slik at slik ugyldighet ikke påvirker gyldigheten og håndhevbarheten til gjenværende bestemmelser.

DEL 16 – OPPSIGELSE

Forpliktelsen og forpliktelsene til partene som ble inngått før oppsigelsen, skal overleve oppsigelsen av denne avtalen til alle formål. Disse bruksvilkårene er effektive med mindre og til du eller vi sier opp dem. Du kan når som helst si opp disse bruksvilkårene ved å varsle oss at du ikke lenger ønsker å bruke våre tjenester, eller når du slutter å bruke nettstedet. Hvis vi etter vårt eget skjønn ikke overholder, eller mistenker at du ikke har overholdt noen vilkår eller bestemmelser i disse brukervilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten forvarsel, og du vil være ansvarlig for alle beløp påløpt opp til og inkludert datoen for oppsigelsen; og/eller på den måten kan nekte deg tilgang til våre tjenester (eller en hvilken som helst del derav).

DEL 17 – HELHETSAVTALE

Vårt sviktende evne til å utøve eller håndheve noen rett eller bestemmelse i disse bruksvilkårene skal ikke bety at vi fraskriver oss den retten eller bestemmelsen. Disse bruksvilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som vi publiserer på dette nettstedet eller angående tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss, og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter all tidligere eller samtidig kommunikasjon, forslag og tilbud, enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av bruksvilkårene). Eventuelle tvil om tolkningen av disse bruksvilkårene skal ikke tolkes mot den opprinnelige parten.

DEL 18 – LOVVALG

Disse bruksvilkårene og eventuelle separate avtaler der vi gir deg tjenester, skal styres og tolkes i samsvar med lovene i Sverige og eventuelt gjeldende folkerett, uten hensyn til lovvalg. Eventuelle tvister som oppstår under disse bruksvilkårene og/eller separate avtaler vil bli brakt inn for de aktuelle domstolene i Sverige.

DEL 19 – ENDRINGER I BRUKSVILKÅR

Du kan gjennomgå den mest oppdaterte versjonen av bruksvilkårene når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til, etter vårt eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på vårt nettsted. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vårt nettsted eller tjenesten etter at endringer er lagt ut, innebærer at du godtar disse endringene.

DEL 20 – KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål om bruksvilkårene skal sendes til oss på [kontakt@elxyo.com].