30m Ny Utvidbar Hageslange

30m Ny Utvidbar Hageslange

948kr   1.896kr

30m Ny Utvidbar Hageslange – Overlegen Styrke, 4-Lags Latex med 3/4″ Solide Messingtilkoblinger, 9-Funksjons Spraydyse, Enkel Oppbevaring Knutefri Fleksibel Lett Vannslange.

  • DET STERKE 3750D-STOFFET OG 4-LAGS LATEX: Den fleksible utvidende vannslangen bruker en 4-lags latekskjerne med høy tetthet som er 3x mer holdbar enn 2-3 lag og 3750D polyesterstoffdeksel med ekstra styrke for å forhindre brudd og lekkasje. Den supersterke hageslangen tåler vanntrykk på 3-12 Bar og temperaturer på 4°C-45°C. Du trenger ikke å bekymre deg for at vannrørene blir ødelagt av trykket i vannet selv om vinteren. Denne utvidbare hageslangen er lett og for langvarig bruk.

  • DESIGNET FOR Å GJØRE LIVET DITT ENKLERE: Det siste designet av det utvidbare vannslangerøret er lett og fleksibelt, og vil aldri flokes, vris eller knekkes under bruk. Slangen utvides raskt til 3 ganger (30m) den opprinnelige lengden når vanntrykket er på, og krymper til sin opprinnelige tilstand i løpet av minutter når den er av. Bare 2kg, etter å ha fått arbeidet gjort, bare kveil den tilbake inn i en kurv eller slangehenger. Lett, sammenleggbar, enkel oppbevaring gjør livet ditt enklere.
  • INGEN FLERE LEKKASJER HAGESLANGE: Den 30m kraftige slangen med slitesterk 4-lags latekskjerne og en 3/4 tommers solid messingtilkobling løser lekkasjeproblemene til plasttilkoblingene perfekt. Messingtilkoblinger og bryterventiler av overlegen kvalitet, noe som gir utmerket korrosjonsbestandighet og ingen rust. Messing-avstengningsventilene gjør det enkelt for deg å slå av vannet uten å slå av kranen, noe som gjør hageslangen enklere å bruke. Denne hageslangen er designet for langvarig bruk.
  • ALT DU TRENGER FOR KVALITETSVANNING I 1 SETT: Vi har inkludert i vårt sett: Hageslange 30m, 9-funksjons Spraydyse, Oppbevaringspose, Henger og 3 Gummiskiver. Det er alt du trenger! 9-funksjons spraydysen har et sklisikkert og komfortabelt grep og roterende ramme for å velge 9 spraymønstre. Spennes for uavbrutt bruk. Ergonomisk håndtak for uanstrengt drift. Gjør den ekstremt enkel å bruke og å tilpasse den til dine behov.
  • HAGESLANGE MED FLERE FORMÅL: Denne hageslangen passer til alle dine utendørs vannbehov. Flott for hagevanning, hus/bil/gulv/hagevask, kjæledyrbading eller utendørs lek. Enkel å bruke og lagre. Bare tøm vannet fra slangen når den ikke er i bruk, oppbevares utenfor av direkte sol. Hver TOCZIM hageslange er støttet av overlegen pålitelighet, kundeservice og kvalitet. Hvis du støter på problemer under bruk, vennligst kontakt oss umiddelbart.

Skriv ny anmeldelse
Add your review

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *