Damaskus Kiritsuke kniv med farget harpiks trehåndtak – SPESIALUTGAVE kokkekniv

Damaskus Kiritsuke kniv med farget harpiks trehåndtak – SPESIALUTGAVE kokkekniv

900kr

 

Vår 20cm japanske kokkkniv i Damaskus-stål er håndlaget av høyt kvalifiserte teknikere som bruker banebrytende teknologi og det fineste stål. Kiritsuke-kniven er designet i Japan og vil være en stift på kjøkkenet ditt og vil bli din «Gå til» kokkekniv.

 

Damaskus-kniven vår er elegant utformet og er perfekt balansert med en dobbel skråkant, sylskarp kokkekniv med eksepsjonell profesjonell ytelse. Den er virkelig allsidig, smidd for å passe til alle skjærestiler.

 

Damaskusstål med 67 lag (VG10 Core og 33 Folded Damascus Layers) Korrosjonsbestandig og tøff med en Rockwell Hardness på HRC 62. Dette bladet vil vare livet ut.

Double Bevel Sharpened for Hand ved hjelp av den tradisjonelle japanske metoden hvor bladet slipes og poleres for hånd i tre trinn.

Det elegante håndtaket er laget av burl-tre og blåskinnende harpiks som kontrasterer veldig godt med trefargen. Det er kjemisk stabilisert som gjør treet tøffere og superslitesterkt og mindre sannsynlighet for å vri seg eller sprekke. 

Med sitt unike åttekantede håndtak er hver kniv forskjellig. Utformingen av håndtaket gjør den svært behagelig å bruke med et sklisikkert grep.

 

Denne kokkekniven er godt balansert slik at du ikke vil føle deg dratt ned. Knivens ergonomi bidrar til å redusere smerter og tretthet i hendene.

AEn god kniv er en forlengelse av hånden din, så du bør velge en som gjør arbeidet uanstrengt.

 

SPESIFIKASJONER

  • Håndtaksmateriale: Stabilt tre og harpiks
  • Bladmateriale: 67 lag VG-10 Japansk Damaskus-stål
  • Bladtykkelse: 2 mm
  • Skjærekantvinkel: 30°
  • Bladlengde: 20,6 cm
  • Full lengde: 35 cm
  • Bladbredde: 4,8 cm
  • Nettovekt: 217 g

 

PAKKE INKLUDERT

 

1* 8 tommers kokkekniv

1* knivslire

1* gaveeske

VENNLIGST LEGG MERKE TIL

Damaskusblader er laget av høykarbonstål med små mengder krom i legeringen. Mens den er høy i karbonstål, kan bladet vise rust hvis det ikke tas vare på. Du bør sørge for å holde bladene rene og tørre for å unngå rust eller flekker. Kun håndvask.

Skriv ny anmeldelse
Add your review

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *