1. HVORDAN LEGGER JEG MIN BESTILLING?

Velg enkelt din stil på produktsiden, klikk deretter på «Legg i handlekurven» -knappen og følg de enkle stegene for å fullføre bestillingen.

Vi vil forberede bestillingen din og gi beskjed når den er på vei!

  1. HVOR LENGE VIL DET TA Å FÅ MIN BESTILLING SENDT?

Gjennomsnittlig tid for klargjøring av produktene dine vil være nødvendig. De vil bli pakket og sendt etterpå.

Den faktiske leveringstiden og datoen kan variere avhengig av det lokale postvesenet i ditt område. Bestillinger kan ankomme omtrent etter at de er sendt. For internasjonale bestillinger kan det ta ytterligere 5-10 virkedager.

På grunn av COVID-19-pandemiens påvirkning og ekstremt høyt etterspørsel etter bestillinger, kan leverandører trenge ytterligere 7-15 virkedager for å sende ut pakker.

  1. MIN SPORINGSNUMMER FUNGERER IKKE

Sporingsnumre kan ta 1-2 dager å vises i fraktfirmaets system. Av og til kan fraktfirmaet miste en bestilling. Hvis sporingsnummeret fremdeles ikke fungerer innen noen få dager, vennligst kontakt fraktfirmaet.

  1. JEG TRENGER HJELP MED EN SEN BESTILLING

Hvis bestillingen din ikke har kommet innen 10 virkedager (nasjonal) eller 20 virkedager (internasjonal), vennligst kontakt vårt team, vi hjelper deg gjerne.

  1. NÅR VIL KORTET MITT BLI BELASTET?

Umiddelbart etter at bestillingen din er lagt inn.

  1. HVOR SIKKER ER MIN PERSONLIGE INFORMASJON?

Vi overholder de høyeste bransjestandardene for å beskytte din personlige informasjon når du sjekker ut og fullfører kjøpet.

Din kredittkortinformasjon er kryptert under overføring ved bruk av sikker socket layer (SSL) teknologi, som er meget anerkjent og mye brukt for behandling av online betalinger. Din kredittkortinformasjon brukes kun for å fullføre den forespurte transaksjonen og blir ikke lagret videre.